Сертифицирана от НАП и БИМ на 6.6.2019 г

 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Приятелски модерен интерфейс за магазини

За да са ефективни вашите служители предоставяме максимално изчистен и приятeлски интерфейс.

Продажби на горива

Юмис ще се свърже с всички видове модели колонки

и ще предостави единен, лесен и чувствителен на допир интерфейс 

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Юмис POS 3.0 използва принтер Юмис P01

Юмис използва собствена разработка за връзка с НАП, базирана на доказалия се, като надежден печатащ механизъм от Fujitsu. Това позволява изключителната интеграция между продажбите и връзката с НАП с минимален риск за дефекти и блокирания на продажбите.

Юмис P01 е изграден на модулен принцип. Предоставя предимство при нужда от обновяване при нови изисквания от НАП без да се налага да си купите нов принтер.

Odoo - Sample 1 for three columns

Отдалечена поддръжка без нарушение на Н18

Всеки клиент би желал отстраняване на проблеми с максимална скорост и с минимален разход. Изискванията на Н18 от 2018 налагат използване на уникални ключове за достъп от сервизните техници, с които те се идентифицират пред системата. Това ще задължи техникът да достъпи физически фискалните устройства или ЕСФП и да пропътува разстоянието до обекта за да отстрани дефекти или конфигурира ЕСФП. Това неминуемо ще доведе до увеличаване на разходите за път, командровка и др.

Нашите техници не използват физически ключове и нямат нужда от физически достъп до фискалните устройства. Отстраняване на дефекти може да се случи с отдалечена връзка без да се нарушат изискванията на Н18. Методът на автентикация наподобява този използван за банкови преводи и се базира на електронно подписана автентикация.

Odoo - Sample 2 for three columns

Активен мониторинг и превантивна поддръжка на ЕСФП

Изискванията на Н18 от 2018 г налагат редица блокировки на продажбите при някоя от повредите като загуба на връзка с НАП (независимо от причините), повреда на сонда или нивомерна система и др. Не е достатъчно пасивно да чакаме докато част от системата се повреди.

Нужен е активен мониторинг на ЕСФП и ранно известяване за потенциални повреди както и превантивна поддръжка при наличие на риск за блокиране на ЕСФП. Съществуват редица показатели, по които може да се съди за качеството на връзките и потенциални проблеми с ЕСФП.

Преминете към превантивена поддръжка вместо досегашната пасивна.

Безплатно за период от 6 месеца ще приложим активен сервиз към вашата ЕСФП и ще предотвратим потенциални загуби.

Odoo - Sample 3 for three columns

Електронна фактура

Автоматизиране, минимизиране на грешки и грижа за околната среда, електронните документи в днешно време са необходимост. Законът в България позволява електронни документи. Възползвайте се от електронните услуги на Юмис ЕСФП.